Nyheter

Hamnvärdar

  • 22 maj 2024

Vi efterlyser hamnvärdar för Lövskär under sommaren.

Att vara hamnvärd innebär bl.a. att kontrollera toaletterna, se till att det finns papper mm, hålla lite koll i allmänhet.

Hamnvärd är man veckovis, men man behöver inte vara på plats hela dagarna.

Att vara hamnvärd innebär att man gör sin del av arbetsplikten. Passa på att teckna er för en vecka under sommaren!

Det är framförallt under V28-32 som vi är behov av sommarvärdar.

Vill ni teckna er, anmäl till mejlamats@live.com eller 073-5095664.

Meddelande från ordförande

  • 16 maj 2024

Det är med stor sorg i hjärtat som jag skriver detta till er. Inge vår slipsammankallande och även ledamot i styrelsen har valt att kliva av sitt uppdrag. Inge har kommit in i klubben som en frisk fläkt och en enorm resurs för klubben men tyvärr känner han att orken tryter då det under en längre tid funnits en dålig attityd och -respekt för varandra och våra funktionärer bland några av våra medlemmar. Jag vill vara tydlig med att detta gäller inget enskilt fall utan till slut rinner bägaren över och man orkar inte mer.

Nästa SM-Meddelande

  • 16 maj 2024

Jag försöker få till ett tillfälle att väga in era båtar för SRS inför Svenska Mästerskapen i sommar.  Vi hyr vågen från Västerås och tar en kran till Silon i Torshälla. De som ska vägas delar på de kostnader som blir. Tanken är att köra onsdagen den 22 maj på eftermiddagen vid 14-15. Ni som vill bli vägda : meddela mig omgående - jag måste boka kran på måndag.

Mvh Lasse Bergkvist SSV