Nyheter

Utskickade aviseringar, påminnelse om arbetspliktsrapporter

  • 13 okt 2023

Nu är aviseringar för sommarliggare, vinterplatser och bodar utskickat.

Alla som har en mailadress registrerad får avin skickad via epost, övriga via vanliga posten.

Observera bankgironumret så ni inte betalar till det gamla numret eller till plusgirot. Förhoppningsvis ska det fungera som det är tänkt med OCR nr denna gång.

Påminnelse om att skicka in era arbetspliktsrapporter innan 31/10. Går utmärkt att maila in den till medlemsregister@torshallasegelsallskap.se.

/Christian Ahlström
BAS- och medlemsregister

Förlängning

  • 11 okt 2023

Förlängning av ordinarie upptagningsperiod

På grund av att Subliften var ur funktion i början av upptagningsperioden förlänger vi ordinarie period till och med 22/10, alltså med en vecka.

Vi har bemanning för jour 18-19/10 samt helgen 21-22/10.
Teckningslistor för lördag och söndag samt information om förare på jourdagarna finns anslagna vid subliftgaraget.

Stängning av Lövskär *flyttad till söndag*

  • 9 okt 2023

Uppdatering ang stängning av Lövskär.

Stängning av Lövskär flyttas till söndag p.g.a. hård vind på lördag, det förväntas 14 m/s stadigt och upp emot 21 m/s i byarna. Ni som redan har anmält er kontaktar jag separat, om någon annan vill följa med så meddela mig enligt tidigare meddelande.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På lördag är det stängning av Lövskär. Då finns en chans att göra del av sin arbetsplikt. Om ni tänker delta så skicka gärna ett SMS till mig så det blir lättare att planera inköp av förtäring. Om man vill ha plats i Bustern behöver man också göra det via sms på telefonnummer 073-509 56 64.

Mats Eriksson, Lövskärssektionen.