Hoppa till sidans innehåll

Tjejsegling


Välkommen att vara med i vårt nätverk för tjejer som gillar segling!

Till vårt gäng är både nybörjare och erfarna sjöbusar välkomna, enda kravet är att du ska identifiera dig som kvinna. På tisdagar träffas vi på Jollebasen Mälby och seglar C55, en liten båt som man kan vara 3-4 personer i. Seglingen startar kl 18.00 men kom gärna redan 17.30 så hjälps vi åt att göra i ordning båtarna. Säsongen 2021 startar 4 maj, men det går bra att hoppa in senare också.

Du måste ha egen flytväst med dig, helst en seglarväst utan krage.

Långt hår ska sättas upp i tofs eller fläta så att inte håret fastnar. Klä dig efter väder. Vi är nära vattnet och det kommer att stänka så regnkläder behövs (om det inte är ordentligt varmt). På fötterna kan du ha gummistövlar eller skor som tål att bli blöta, när det är varmt går det bra med sandaler. Det kan vara skönt att ha handskar, annars riskerar du valkar i händerna. Seglarhandskar i neopren är bra när det är kallt, men det fungerar också med ett par enkla diskhandskar över vanliga fingervantar. När det är varmare är 3/4-handskar av samma typ som man har till styrketräning eller cykling utmärkta, det finns att köpa i båtaffärer och sportaffärer.

Ta alltid med ett torrt ombyte, om du skulle ramla i vattnet.

Gå med i Facebook-gruppen "tjejseglarna på jollebasen" för löpande information.

Med anledning av covid-19

Kom ombytt och använd bara omklädningsrummen om du verkligen måste. Tänk på att hålla avstånd. Vi försöker att bara vara två personer per båt. 

Kontakt

Elin Stenman

This is a mailto link

070-896 66 95

 

Uppdaterad: 17 APR 2018 13:56 Skribent: Lotta Maxe
E-post: Adressen Gömd

 GT-Analys

 MarinTeknik2

  Segelservicelogga3

 

Postadress:
Torshälla SS - Segling
Box 82
64422 Torshälla

Kontakt:
Tel: 0730740072
E-post: info@torshallasegels...

Se all info