Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Efter sommaren, när utmaningarna med Coronapandemin fortsatte, beslutade Svenska Seglarförbundet att genomföra verksamhetskonferensen Seglarträffen och förbundsårsmötet Seglardagen helt digitalt under en helg i november.
 
Under rådande omständigheter tvingar vi, SSF att skjuta upp Juniortjejträffen 2021. Den årliga träffen för svensk seglings alla unga seglingstjejer hoppas kunna genomföras senare under året.
 
Tre utmärkelser delades ut på Seglarträffen under lördagen. Sanna Delander fick utmärkelsen Årets Tränare, Jan Björnsjö blev Årets ideella ledare och Optimistjolleklubben Timan Sölvesborg blev Årets arrangör.
 

Dags för Seglardagen 2020

(2020-11-22 08:48)
Idag söndag 22 november genomförs Svenska Seglarförbundets årsmöte med start kl. 11. Det blir ett helt digitalt möte och alla intresserade är välkomna att delta. Du måste vara anmäld till Seglarträffen för att få tillgång till sändningen.
 
På lördag blir det kappsegling då vi korar Seglarträffens mästare i e-segling. Vill du ha coachning innan så var med på Christian Hardings föreläsning samma dag kl.16.00.
 
På söndag 22 november kl. 11.00 startar vårt digitala förbundsårsmöte Seglardagen som blev uppskjutet från mars på grund av Covid19. Är du delegat måste du registrera dig och vill du vara med och lyssna så anmäl dig till Seglarträffen.
 
Svenska Seglarförbundets styrelse har under året arbetat fram ett förslag till ny strategi för förbundets verksamhet 2021-2025. Under digitala Seglarträffen på lördag kl. 10-30-11.15 berättar styrelsen om strategiarbetet och de olika fokusområdena.
 
Tävlingsreglementet styr all kappsegling i Sverige. Ändringar i reglementet påverkar funktionärer, arrangörsklubbar, distrikt och klassförbund. Söndag 22 november kl. 9.00 leder Isabelle Lindsten ett seminarium om nyheterna i tävlingsreglementet.
 
Svenska Seglarförbundet och Marstrand Yachts AB har inlett ett samarbete kring Allsvenskan Segling och Mästarnas Mästare. Samarbetet kommer att förstärka kappseglingarna, minska risken för tekniska avbrott och garantera högklassiga event.
 
Idag kl.18.00 startar vår utvecklingskonferens Seglarträffen med Henrik Ottosson från North Sails och föreläsningen ”Rigg & segeltrim". Allt är i år digitalt och tillgängligt för alla. Anmäl dig idag och få tillgång till hela programmet.
 
Christian Harding är jurist och ekonom men har valt att jobba med det han älskar mest, segling. Han antar ständigt nya utmaningar och under Seglarträffen lördag 21 november kl. 16.00 bjuder han på ett intro till segling i gamingform, e-segling.
 
Pilo Stylin är idrottskonsulent för Svenska Budo & Kampsportsförbundet och har ett stort intresse och kunskap kring physical literacy eller rörelseförståelse. Lyssna på Pilo lördag 21 november kl. 11.30-12.15 som en del av digitala Seglarträffen.
 
Henrik Ottosson är vd på North Sails i Göteborg och är en välmeriterad seglare. Under digitala Seglarträffen måndag 16 november kl. 18.00-20.30 delar Henrik med sig av sina kunskaper om rigg och segeltrim.
 
Jonathan Åhlander är utbildad på GIH och jobbar med det han helst gör på fritiden, personlig utveckling genom träning, idrott och sport. Tisdagen den 17:e november kl. 18.00-20.30 kan du lyssna på hans föreläsning "Kost för seglare".
 
Nya restriktioner -> nya erbjudanden Med vårt nya upplägg kan alla deltaga på Seglarträffen!
 

GT-Analys

 

svenskasjo_190x158

 

MarinTeknik2

 

Segelservicelogga3

 

Postadress:
Torshälla SS - Segling
Box 82
64422 Torshälla

Kontakt:
Tel: 0730740072
E-post: info@torshallasegelsallskap.se

Se all info